Malzemeler: 3 kabak
3 köz biber
1 kase haşlanmış buğday
4 dal taze soğan
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
1 domates
1 limon
Zeytinyağı, tuz
3 köz biber
1 kase haşlanmış buğday
4 dal taze soğan
1 tutam dereotu
1 tutam maydanoz
1 domates
1 limon
Zeytinyağı, tuz
Yapılışı: Kabakları küçük
küp şeklinde doğruyoruz. Tavaya sıvıyağ döküyoruz ve kabakları soteliyoruz.
Haşlanmış buğdayı karıştırma kabına alıyoruz. Kabağı üzerine döküyoruz. Taze
soğanı, dereotunu, maydanozu doğrayıp ekliyoruz. Domatesi ve köz biberleri
doğruyoruz ve karışıma katıyoruz. İçine limonun suyunu sıkıyoruz, zeytinyağı ve
tuz döküp karıştırıyoruz. Üzerini süsleyerek servis ediyoruz. Afiyet olsun... :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder