Malzemeler: 2 paket
Ülker petibör bisküvi
3
kutu bonibon
2
avuç içi kadar çikolata parçası
1
tane muz
1
paket kakaolu puding
2,5
su bardağı süt
Yapılışı: Sütü
bir tencereye koyup üzerine puding poşetini boşaltıyoruz. Kısık ateşte
karıştırarak katılaşana kadar pişiriyoruz. Bir tabağa biraz süt koyuyoruz ve
petibör bisküvileri süte batırarak dikdörtgen bir kabın altına bir sıra
diziyoruz. Üzerine puding sürüyoruz ve bonibon, muz, çikolata ile
renklendiriyoruz. 4-5 sıra aynı işlemi tekrarladıktan sonra en üstünü de
istediğimiz gibi şekillendiriyoruz. Pastamızı dolaba atıyoruz ve soğumasını
bekliyoruz. Afiyet olsun… J
Çok güzel görünüyor tadına bakmak iyi olurdu :)
YanıtlaSilÇOK LEZZETLİ :) ELLERİNE SAĞLIK CANIM
YanıtlaSilTeşekkür ederim nurbanucum :)
Silİftarda yapmayı düşünüyorum ;)
YanıtlaSilYaptın mı iftarda?
Sil