Malzemeler: 3 adet
kabak
Yarım
su bardağı yeşil mercimek
Yarım
çay bardağı bulgur
2
adet soğan
1
adet domates
Biraz
fesleğen
1
yemek kaşığı kuş üzümü
1
yemek kaşığı tereyağı
Yapılışı: Geniş bir tencereye tereyağını koyup
eritiyoruz. Üzerine soğanları ardından
haşlayıp soğuttuğumuz yeşil mercimeği yağın üzerine koyuyoruz. Domatesi,
bulguru, fesleğeni, tereyağını ekliyoruz. Pişince üzerine kuş üzümünü
koyuyoruz. 3 kabağı ortadan bölüyoruz ve altı parça kabak elde ediyoruz.
Kabakların içini oyuyoruz ve hazırladığımız iç harcı kabakların içine
dolduruyoruz. Tencereye koyarak pişmeye bırakıyoruz. Pişince üzerine sarımsaklı
yoğurt döküyoruz ve afiyetle yiyoruz… J
http://www.kolay-yemektarifleri.org/
Bu siteden de yararlanabilirsiniz...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder