Malzemeler: 1 tabak tavuk göğüs
2 adet yeşil
biber
1 adet domates
1 adet kuru soğan
1
yemek kaşığı tereyağ ve sıvıyağ
1 yemek kaşığı salça
Yarım
su bardağı ılık su
Kimyon,
pul biber, tuz…
Yapılışı: Tavuğu kare
şeklinde parçalara ayırıyoruz. Tencereye yağı koyup eritiyoruz ve tavukları
üzerine dökerek iyice kavuruyoruz. Doğradığımız soğanları, biberleri ve
domatesleri tavuğun üzerine boşaltıp iyice karıştırıyoruz. Yarım su bardağı
ılık suya baharatları ekleyip tavuğun üzerine gezdiriyoruz ve kapağını
kapatarak on beş dakika pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun... :)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder